Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 330 6817
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Dok 48
1087 HW Amsterdam

Onze knappe koppen in werving & selectie

Onze knappe koppen in werving & selectie

Niet vies van hard werken

Graag stellen we aan jou voor: de knappe koppen van Oris. Zij zijn een kei in werving & selectie en bovenal erg prettige mensen om mee samen te werken. Hun doel is om die ene opdracht te vinden die helemaal bij jou past. Jouw recruiter is er altijd voor jou. Iemand op wie je kunt bouwen, wat er ook gebeurt. Wij zijn niet vies van hard werken, zolang we ook maar hard kunnen ontspannen. En daar zorgen we wel voor! Het terras van ons bemiddelings- en detacheringsbureau in Amsterdam ligt direct aan het water. Combineer dit met een biljarttafel, een goedgevulde koelkast, een gezonde dosis humor en de kroeg (mét flipperkast) naast de deur en je hebt onze werksfeer goed te pakken.

Wij hangen zelf de slingers op

Als er iets te vieren valt, dan doen wij dit volop. Bijvoorbeeld als we iemand succesvol hebben gekoppeld, als we een nieuwe opdracht of klant hebben binnengehaald en ook als er een legendarisch potje poolbiljart wordt gewonnen. Wij geloven dat waardering nét dat verschil kan maken in je werk. En laten we eerlijk zijn: het leven is een feestje, toch? Je moet alleen zelf de slingers ophangen.

Dat is ook Oris

  • Praten kunnen we als geen ander en het gaat ook nog ergens over. Je hebt persoonlijk contact met je recruiter die altijd voor je klaarstaat.
  • Wij waarderen jou als geen ander en besteden aandacht aan de ontwikkeling van je talenten. Bijvoorbeeld tijdens ons Senior Professional Programma met personal coach.
  • We houden wel van een beetje uitdaging. Als we sparren, een balletje met elkaar trappen of met een drankje in de hand. Zo houden we elkaar scherp.

Meer dan collega’s

In goede en slechte tijden: bij Oris staan wij altijd voor elkaar klaar. Wil jij weten of ons detacheringsbureau in Amsterdam bij jou past? Kom een keertje met ons poolen en praten!

Bel ons