Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 330 6817
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Dok 48
1087 HW Amsterdam

Wij helpen jou aan die dijk van een baan

Wij helpen jou aan die dijk van een baan

Daar draait het team van Oris zijn hand niet voor om

Het onmogelijke mogelijk maken. Daar draait het team van Oris zijn hand niet voor om. Oris zorgt snel en kordaat voor goed en betrouwbaar personeel op de juiste werkplek. Wij zijn een detachering- en bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in de sectoren Bouw / Infra / Architectuur, Finance / Sales / HRM en ICT Consulting/ Telecom. Vanuit ons kantoor in Amsterdam bemiddelen wij tussen personeel op MBO-, HBO- en WO niveau en een groot netwerk van bedrijven en instellingen.

Zoals het klokje bij Oris tikt...

oris-horloge

Ja, we zijn een detacherings- en bemiddelingsbureau. En ja, wij helpen Oris-kandidaten aan een dijk van een baan. Toch past die term niet helemaal bij ons. Het draait ons namelijk helemaal om samenwerking, langdurige opdrachten en continuïteit. Wij staan voor je klaar in goede én slechte tijden. Als een soort tweede familie. Met een bakkie troost, een potje pool, een flinke dosis humor en een goed gesprek. We hebben een klein specialistisch team, dus we kunnen altijd snel schakelen. En dat is niet het enige waar je van op aan kunt bij Oris.

Ontmoet onze knappe koppen

Jij mag het zeggen

Als detacherings- en bemiddelingsbureau hebben wij oog voor wat jij in je baan of opdracht nodig hebt. Zo kun jij jezelf ontwikkelen met een gezonde balans tussen werk en privé en bouw je een stabiele samenwerking op met je nieuwe opdrachtgever. Oris is jouw steun en toeverlaat. Dit doen wij al sinds 1997, op het gebied van Telecom, Infra en Energie. Sluit je je aan bij de Oris-familie? Dan zorgen wij dat jij goed terechtkomt én je kunt rekenen op intensieve begeleiding en coaching. Met ons Senior Professional Programma bijvoorbeeld!

Schrijf je vrijblijvend in

In drie stappen naar je nieuwe baan

  1. Online solliciteren doe je via de vacatures op deze website.
  2. Wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op.
  3. In een oriënterend gesprek gaan we na of de projectduur, opdracht, het bedrijf en de balans tussen werk en privé goed bij je passen. Daarna stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Dat is ook Oris

  • Praten kunnen we als geen ander en het gaat ook nog ergens over. Je hebt persoonlijk contact met je recruiter die altijd voor je klaarstaat.
  • Wij waarderen jou als geen ander en besteden aandacht aan de ontwikkeling van je talenten. Bijvoorbeeld tijdens ons Senior Professional Programma met personal coach.
  • We houden wel van een beetje uitdaging. Als we sparren, een balletje met elkaar trappen of met een drankje in de hand. Zo houden we elkaar scherp.

 oris-flex-header14

 
 

Weet waar je aan begint

Ga jij ontdekken dat Oris het warme nest is dat jij zoekt? We maken graag persoonlijk kennis met je. De koffie staat klaar!

Allinq.png
Van Gelder.png
de-key.png
WLwinet.png
Spie.png
Thales.png
Huawei.jpg
Vodafoneziggo.png
Spitters.jpg
VWTelecom.png
tmobile.png
BAM.png
Prorail.png
Tele2.png
Axians.png
Tec.png
KPN.jpg
Ericsson.png
Dael.png
NKM.png
gemeente-Amstelveen.png