Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 330 6817
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Dok 48
1087 HW Amsterdam

Dolf Iraggi

Dolf Iraggi Dolf Iraggi

'We komen elke crisis te boven'

Ik werk sinds 2002 bij Oris. Dat is een lange tijd en ik zou het niet zo lang hebben volgehouden als er niets is gebeurd. Bij Oris is er altijd sprake van nieuwe dingen doen, nieuwe dingen uitproberen, nieuwe zaken onderzoeken. Alles met als doel om het voor de mensen en het bedrijf leuk te houden en ondernemend te zijn. Echt tien dingen proberen en uiteindelijk iets overhouden wat je als persoon en bedrijf verder brengt.

Er zijn veel dingen waar ik trots op ben. Privé is dat het feit dat het mijn zoons goed gaat en ze hun plek in de maatschappij weten te vinden. Zakelijk is dat het feit dat we met Oris goede en slechte tijden hebben gehad en we het altijd weer voor elkaar krijgen om met zijn allen de schouders er onder te zetten en elke crisis te boven komen. En ik ben ook trots op mijn cluppie Ajax. Samen met mijn collega Dave ben ik bij Ajax – Tottenham geweest, wat een belevenis!!

Oris is voor mij 'niet naar het werk gaan' maar 'elke dag weer thuiskomen'

Voor mij is het leukste aan mijn werk de vrijheid die ik geniet en het vertrouwen wat we als collega’s aan elkaar geven. Natuurlijk heb ook ik mijn werkzaamheden te doen binnen gestelde kaders, maar evengoed heb ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen en dat geeft veel positieve energie. Oris is voor mij niet “naar het werk gaan” maar “elke dag weer thuiskomen”.

Mijn muziek