Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 750 6100
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Dave Hoffman

Dave Hoffman Dave Hoffman

Mijn tweede familie

In 2002 ben ik tegelijk met mijn collega Dolf Iraggi begonnen bij Oris. Voordat ik in vaste dienst kwam heb ik twee jaar extern voor Oris gewerkt als flex medewerker op een crediteurenadministratie bij een groot uitzendbureau. Ik behoor inmiddels tot het meubilair en weet als 'manusje van alles' alle ins en outs van Oris. Het voelt dan ook als mijn eigen bedrijf. Ik stap na al die jaren nog elke werkdag met veel plezier in de auto richting mijn tweede familie. 

Mooi feestje

Naast het harde werken wat wij met z'n allen doen proberen wij er ook zoveel mogelijk een mooie feestje van te maken. Gezellig met elkaar lunchen, tijdens de pauze met elkaar een potje poolen of op vrijdagmiddag het weekend inluiden met een hapje en drankje bij onze buren. 

Auto's zijn mijn grote passie

Ik ga regelmatig naar car-events en doe jaarlijks mee met autorally's. We rijden dan een aantal dagen met getunede auto's op de mooiste wegen door Europa. Zelf heb ik ook een snelle bolide, waar ik regelmatig samen met een aantal vrienden die dezelfde passie delen aan het sleutelen ben. Ook kan mijn cluppie Ajax niet ontbreken, daar mis ik geen wedstrijd van!

Mijn muziek