Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 750 6100
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Dina Lemdarrab

Dina Lemdarrab Dina Lemdarrab

"Ik deed veel verschillende taken"

De 21-jarige Dina zit in haar afstudeerjaar van de opleiding Commerciële Economie. “Dit doe ik op de Hogeschool van Amsterdam in de afstudeerrichting ondernemerschap”. Hiervoor heeft ze in de Telecombranche gewerkt als medewerker klantenservice. “Echter was dit ook een vraagbaakfunctie en deed ik veel verschillende taken”.

“Het helpen van mensen is altijd iets geweest waar ik veel voldoening uit haal: precies hetgeen waar deze functie om draait”

Dina is gelijk benaderd toen Elise haar profiel op Indeed tegen was gekomen. Een goede inschatting van Elise; want momenteel is Dina deel van het Oris-team als recruiter. “De functie trok me eigenlijk gelijk aan omdat het een hele veelzijdige functie is”, geeft Dina aan. Ze vindt het fijn dat de werkzaamheden niet eentonig zijn. “En daarbij is het helpen van mensen ook altijd iets geweest waar ik veel voldoening uit haal: precies hetgeen waar deze functie om draait”, voegt ze hier aan toe. Ze verwacht veel te leren bij Oris; van bepaalde functies die ze eerder nooit kon plaatsen tot het vinden van haar draai in de recruitmentwereld.

“Ik weet nog niet precies wat ik wil, maar mijn deuren staan momenteel open voor alles”

In haar vrije tijd is ze het liefste met haar vriendinnen of haar vriend. “Ik vind het leuk om erop uit te gaan, maar ook thuis een filmpje kijken is iets waar ik heel erg van kan genieten”. De komende tijd hoopt zij haar diploma te behalen en te gaan trouwen met haar verloofde. Op zakelijk gebied heeft ze nog niet echt een specifiek doel. “Ik weet nog niet precies wat ik wil, maar mijn deuren staan momenteel open voor alles”.