Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 750 6100
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Daphne Flohr

Daphne Flohr Daphne Flohr

“Na het afronden van mijn studie was het tijd om op zoek te gaan naar mijn eerste ‘echte’ baan”

In juni is de 23-jarige Daphne afgestudeerd van de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft ze verschillende bijbaantjes gehad in de detailhandel. Zo heeft ze bij de Etos gewerkt, Hema en H&M. “Na het afronden van mijn studie was het tijd om op zoek te gaan naar mijn eerste ‘echte’ baan”.

"Het is een goede eerste stap in de richting van HR Business Partner”

Zoeken heeft ze ook zeker gedaan, maar de juiste baan heeft haar gevonden. “Via LinkedIn ben ik benaderd door Patrick” geeft Daphne aan. En die benadering is de juiste keuze geweest, want sinds deze maand is Daphne begonnen als Junior HR Consultant bij Oris. De functie sprak haar gelijk aan omdat het een veelzijdige rol is waarin ze veel ervaring op kan doen. “Daarnaast is het ook een goede eerste stap in de richting van HR Business Partner”, voegt ze hier aan toe.

"Ik zou nog wel een aantal mooie reizen willen maken naar onder andere Azië en Zuid-Amerika”

In haar vrije tijd is Daphne veel met familie en vrienden, waarmee ze graag een hapje en een drankje doet. “Ook ga ik regelmatig naar de sportschool om ‘een beetje’ fit te blijven”. Kijkend naar de toekomst zou ze binnen een aanzienlijke tijd een eigen huis willen met het standaard huisje-boompje-beestje. “Maar voordat dat zover is zou ik nog wel een aantal mooie reizen willen maken naar onder andere Azië en Zuid-Amerika”. Op zakelijk gebied is ze ook nog niet klaar met groeien. “Ik zou mezelf graag willen ontwikkelen tot HR Business Partner”.