Bovengemiddeld bemiddelen.

Het onmogelijke mogelijk maken. Daar draait het team van Oris zijn hand niet voor om. Oris zorgt snel en kordaat voor goed en betrouwbaar personeel op de juiste werkplek. Wij zijn een detachering- en bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in de sectoren Bouw / Infra / Architectuur, Finance / Sales / HRM en ICT Consulting/ Telecom.  Vanuit ons kantoor in Amsterdam bemiddelen wij tussen personeel op MBO-, HBO- en WO niveau en een groot netwerk van bedrijven en instellingen.

Dagelijks staan er nieuwe vacatures op onze website. Kandidaten worden geselecteerd op werkervaring en CV, maar ook op algemene vaardigheden, gedrag en motivatie door middel van gedragsprofielenmethode. Deze selectiemethode zorgt voor de perfecte afstemming tussen de wensen van de opdrachtgever en de interesses en capaciteiten van de kandidaat.

Persoonlijk contact met kandidaat en bedrijf vormt de basis van de kwaliteit die Oris biedt. Beiden kunnen rekenen op honderd procent inzet. Want ook dat is voor ons bovengemiddeld bemiddelen.