Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 330 6817
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Dok 48
1087 HW Amsterdam

Yves Bindesrisingh

Yves Bindesrisingh Yves Bindesrisingh

'De juiste match op het juiste moment'

Als Junior Recruiter ben ik in mei 2016 bij Oris begonnen en heb, mede door een goede begeleiding vanuit Oris, grote stappen kunnen maken in een wereld die voor mij nog onbekend was. Het is fijn om bij Oris te werken en er hangt een goede sfeer op de werkvloer. Daarnaast vind ik het fijn dat ik mijn werk flexibel kan uitvoeren en mijn eigen ritme kan bepalen. Het werk is afwisselend en je moet snel kunnen schakelen en goed communiceren.

Het leukste vind ik om een plaatsing te realiseren. Vooral als ik ergens veel moeite in heb gestoken en dat alle partijen uiteindelijk heel tevreden zijn met elkaar. Het blijft inspireren om de juiste match te kunnen maken op het juiste moment.

Voetbal is mijn grote passie

Vanaf mijn 5e jaar speel ik voetbal. Eerst bij amateurclub De Volewijckers in Amsterdam Noord en later kwam ik terecht bij betaald voetbal organisatie HFC Haarlem. In de jeugd heb ik op het hoogste niveau mogen voetballen (en kwam zelfs nog op tv) en daarna in het tweede team terechtgekomen. Helaas ben ik niet doorgebroken als professioneel voetballer en ben ik uiteindelijk gestopt ook doordat ik geblesseerd raakte. Voetbal is en blijft mijn grootste passie en ik ben blij dat ik één keer in de week een balletje kan trappen met mijn vrienden. Naast voetballen vind ik het ook heerlijk om te reizen. 

Mijn muziek