Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 330 6817
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Dok 48
1087 HW Amsterdam

Stefany van der Linden

Stefany van der Linden Stefany van der Linden

Hulplijn naar vriendin

Wie ben je en waar ben je trots op? Het lijkt zo’n eenvoudige vraag. Maar ik worstel toch al even om daar een antwoord op te geven waar een ander ook wat mee kan. En toen dat maar niet bracht wat ik zocht heb ik een hulplijn ingezet, en mijn beste vriendin deze vragen gesteld en op hoop van zegen afgesproken dat wat zij ook zou antwoorden ik het eerlijk door zou sturen naar de tekstschrijver. So here we go;

Drukte schopper, gedreven en betrokken bij paarden

Jij bent een drukte schopper, gedreven en betrokken en paarden, jij bent ook paarden. Jij bent iemand die altijd wil winnen of als je zelf niet kunt winnen op z’n minst de ander kunt helpen om te winnen. Jij bent iemand die van drukte om zich heen houdt, of dat nou vrienden en laat borrelen is of een enorme uitdaging op zakelijk gebied aangaan. Jij bent een vrolijke, lieve vriendin met een heerlijke vent en een prachtige tweeling, een veel te drukke baan waar je van geniet en je paard. Want laten we eerlijk zijn als we je dwingen om te kiezen, dan delven we allemaal het onderspit ten opzichte van het paard… toch?
Tot zover de hulplijn :-)

Bij Oris mag ik het verschil maken

De afgelopen 2,5 jaar mag ik onderdeel zijn van Oris. Dat voelt stiekem als veel langer want “Oris” en ik kennen elkaar al zo’n 15 jaar. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik als mens een mogelijkheid heb verschil te maken, en dat dagelijks op andere gebieden. De ene dag is dat het helpen van een klant met juist dat ene profiel wat hij nodig heeft, de andere dag mag ik me tegen een kandidaat aan bemoeien. Het meeste van mijn tijd mag ik doorbrengen met het maken van verbindingen, verbindingen tussen het team en de kansen in de markt, verbindingen tussen de belangen van onze klanten en Oris en verbindingen tussen wat onze mensen zowel in- als extern nodig hebben om succesvol te zijn en daar een faciliterende rol in te hebben. Uitdagingen mogen aangaan en zo af en toe heel hard op je tenen moeten lopen dat vind ik het mooiste aan mijn werk, de optie om iedere dag opnieuw te beginnen en het beter te kunnen doen. Omringd door super leuke, goeie en uitdagende mensen.

Mijn muziek