Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 750 6100
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Kim Ykema

Kim Ykema Kim Ykema

“Ik had nog geen behoefte om direct een ‘volwassen’ baan te doen, ik wou nog even genieten na mijn studie”

In 2022 heeft de 25-jarige Kim de opleiding Human Resource afgerond. In plaats van gelijk een baan te gaan zoeken, is ze eerst een jaar gaan reizen. “Ik had nog geen behoefte om direct een ‘volwassen’ baan te doen, ik wou nog even genieten na mijn studie”. En dat heeft ze zeker gedaan, totdat ze door Patrick via LinkedIn is overgehaald om een nieuwe uitdaging aan te gaan: HR Officer bij ORIS.

“Toen ik de vacature las zag ik gelijk dat de functieomschrijving heel divers was"

Wat Kim aantrok in deze functie? Tijdens haar studie had ze een minor Arbeidsrecht & Arbeidsrelatie gevolgd. “Het (arbeids)recht sprak mij wel enorm aan. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik opzoek ben gegaan naar een functie waar dit in terug kwam”. Door middel van stages was haar ook wel duidelijk geworden wat ze niet wou. “Toen ik de vacature las zag ik gelijk dat de functieomschrijving heel divers was, met veel afwisseling én het arbeidsrecht kwam hierin terug”. Precies het gene wat ze hoopte te vinden; en na het gesprek op kantoor werd het al snel duidelijk dat het een match was.

“Ik wil graag nog veel reizen en daarna het typische ‘huisje – boompje – beestje’ te hebben”

In de toekomst hoopt Kim nog meer van de wereld te hebben gezien. “Ik wil graag nog veel reizen en daarna het typische ‘huisje – boompje – beestje’ te hebben”. Op zakelijk vlak hoopt ze een goed beeld te krijgen over wat ze nou precies wil doen qua werk. “Ik wil er achter komen wat nou precies het gene is waar ik energie van krijg en waar mijn kracht ligt”.

Mijn muziek