Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 750 6100
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Sanne Kraak

Sanne Kraak Sanne Kraak

“Het kennismakingsgesprek duurde wel bijna een uur, maar eigenlijk voornamelijk omdat het gewoon heel gezellig was”

In april 2023 heeft Sanne haar studie Communicatie afgerond. Maar ook tijdens haar scriptie werkte ze al voor Oris. “Ik ben al heel lang bevriend met Elise en ze liet me weten dat ze bij haar op kantoor een openstaande vacature hadden, precies in mijn vakgebied”. Het gesprek verliep zo goed dat ze bijna direct aan de slag kon. “Het kennismakingsgesprek duurde wel bijna een uur, maar eigenlijk voornamelijk omdat het gewoon heel gezellig was”. Momenteel werkt Sanne al bijna een jaar bij Oris.  

“Voordat het 2e jaar begon heb ik dan ook snel een andere opleiding moeten kiezen”

Voor haar studie Communicatie heeft ze ook een opleiding Grafisch Vormgeven afgerond. “Daarvoor had ik ook nog een opleiding Dierverzorging gedaan voor een jaar”. De studie zelf vond ze heel leuk, alleen merkte ze dat ze met deze opleiding, op MBO niveau, niet het soort baan zou kunnen doen waar ze gelukkig van zou worden. “Voordat het 2e jaar begon heb ik dan ook snel een andere opleiding moeten kiezen”. Wat ze precies wou wist ze niet, maar wel dat het iets moest zijn waar ze haar creativiteit in kwijt kon. “En toen heb ik Grafisch Vormgeven gekozen, wat een hele goede switch bleek te zijn want ik voelde me gelijk op m’n plek”.

“Ik wist dat ik meer dan MBO kon, dus toen ben ik gaan kijken naar vervolgstudies”

Na Grafisch Vormgeven te hebben afgerond wou ze nog niet gaan werken. “Ik wist dat ik meer dan MBO kon, dus toen ben ik gaan kijken naar vervolgstudies”. En zo was ze op Communicatie uitgekomen. “Het bleek de perfecte combinatie te zijn, zo kon ik niet alleen grafische uitwerkingen maken, maar ook een strategie bedenken en toepassen”. Nu net klaar met haar studie blijft ze 2 dagen per week bij Oris werken en gaat ze daarnaast een thuisstudie voor Personal Trainer doen. “Het leek me wel fijn om een kantoorbaan te kunnen combineren met een actieve baan”.

Mijn muziek