Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 750 6100
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Terug naar overzicht

De voordelen van een detacheringsbureau

Donderdag 19 januari 2023, nieuwsbericht van Sanne.
Algemeen

Als detacheringsbureau bemiddelt Oris tussen vraag en aanbod in de arbeidsmarkt. Opgeleide professionals staan onder contract bij ons, maar gaan op opdrachtbasis aan de slag bij opdrachtgevers. Maar waarom zou je via een detacheringsbureau aan de slag gaan? En wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een detacheringsbureau? Wij hebben een paar voordelen voor jou op een rijtje gezet:


1. Zekerheid

Bij een detacheringsbureau heb je de zekerheid van een contract en salaris. Ook als je tijdelijk geen opdracht hebt. Het detacheringsbureau is jouw werkgever; van hen krijg je dus een contract. Je werkt op opdrachtbasis bij een opdrachtgever, met een opdrachtduur die vooraf is overeengekomen. Wanneer deze opdracht afgerond is, ben je nog steeds verzekerd van een contract bij jouw detacheringsbureau. Een contract voor onbepaalde tijd behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor heb je als gedetacheerde vrijwel dezelfde zekerheden als bij een vaste baan.

2. Leer- en doorgroeimogelijkheden

Een detacheringsbureau investeert in jouw persoonlijke- en vakontwikkeling. Doordat je de mogelijkheid krijgt om mee te draaien bij verschillende bedrijven in verschillende rollen ontwikkel je je sneller dan wanneer je ergens in loondienst bent. Zowel binnen je vakgebied als op persoonlijk vlak. Als je bij een detacheringsbureau werkt ben je verzekerd van training & coaching. Je ontdekt samen waar jouw kwaliteiten en voorkeuren liggen. Dit zorgt ervoor dat je snel een volgende stap kan zetten in jouw carrièrepad.

3. Persoonlijke begeleiding

Een detacheringsbureau kan jou uitkomsten bieden. Of je nu net je studie hebt afgerond en nog niet weet welke baan het beste bij je past, of je je na een aantal jaren in dienst voor het eerst weer op de arbeidsmarkt begeeft. Samen met een detacheringsbureau stippel je je carrière uit. Jouw recruiter is goed op de hoogte van wat er speelt op de arbeidsmarkt en stelt samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Bij Oris heeft persoonlijke begeleiding altijd een hoge prioriteit. We vinden het ontzettend belangrijk dat onze specialisten hun plek in de arbeidsmarkt weten te vinden en dat ze zich kunnen ontwikkelen. Wil je toch liever een carrièreswitch maken? Ook dan kijken we samen naar wat het beste bij jou past. Jouw carrière staat altijd voorop; prettig voor jou én onze opdrachtgevers.

4. Groot netwerk

Een detacheringsbureau heeft een groot netwerk en goede relaties. Dit kan deuren voor jou openen bij de meest uiteenlopende organisaties. De mogelijkheid om in verschillende bedrijven mee te draaien zorgt er ook voor dat je veel zakelijke connecties maakt. Je leert mensen kennen in jouw vakgebied en andere werknemers die via een detacheringsbureau ergens terecht zijn gekomen. Op deze manier kan je snel een groot netwerk opbouwen.