Oris Flex

Pieter Oosterhuisstraat 2
1087 HT Amsterdam
020 750 6100
info@orisflex.nl

KVK: 33294554

Terug naar overzicht

Bloggen: Het goede voornemen van Oris

Woensdag 4 januari 2023, nieuwsbericht van Sanne.
Algemeen

Een nieuw jaar, een nieuw begin. En voor Oris houdt dat nieuwe begin onder andere het starten van bloggen in. Wekelijks zullen we meer delen over wie we zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Door middel van onze blogs willen we jullie ook meer informatie en/of tips geven over bepaalde onderwerpen. Hoe we jou bijvoorbeeld kunnen helpen om meer kans op een baan te krijgen, wat loonheffingskorting is en hoe je meer plezier in jouw baan kan krijgen.


Bij Oris kunnen we praten als geen ander én gaat het ook nog ergens over. Al 25 jaar hebben we veel goed gedaan. Maar dat betekent niet dat we het daarbij laten. Bij Oris willen we namelijk altijd nieuwe doelen voor onszelf stellen. Kansen voor verbetering grijpen we maar al te graag aan. Vandaar deze eerste blog.  

We krijgen vaak te horen dat Oris een toegevoegde waarde heeft. Niet alleen omdat Oris snel en kordaat voor goed en betrouwbaar personeel zorgt. Maar ook de manier waarop we dat doen. Samenwerking, langdurige opdrachten en continuïteit zijn termen die bij ons centraal staan. Als een soort tweede familie staan we voor iedereen klaar, in goede én slechte tijden. Ons kleine specialistische team zorgt ervoor dat we altijd snel kunnen schakelen en de persoonlijke aandacht kunnen bieden die we zo belangrijk vinden. Met oog voor wat jij in jouw baan of opdracht nodig hebt, helpt Oris jou aan die dijk van een baan. Om ervoor te zorgen dat je jezelf kan blijven ontwikkelen, met een gezonde balans tussen werk en privé, kun je bij Oris ook rekenen op intensieve begeleiding en coaching.  

Dit zijn punten waar we veel positieve feedback op krijgen maar eigenlijk nooit echt uiten. Voor 2023 hebben we een doel gesteld: meer delen over wat we al goed doen, maar te bescheiden over zijn. Eens per week zullen we een blog delen met verschillende onderwerpen. Zo willen we jullie meenemen in ons vak, wie wij als Oris zijn en wat we willen bereiken. Maar we willen jullie ook tips geven. Over hoe we jou kunnen helpen om meer kans op een baan te krijgen, wat bijvoorbeeld loonheffingskorting is en hoe je meer plezier in jouw baan kan krijgen.  

Als Oris staan we altijd open voor input. Mocht je meer willen weten over een bepaald onderwerp of tips willen krijgen over iets waar je misschien tegenaan loopt? Laat het ons weten! Dan zorgen wij ervoor dat jouw onderwerp wordt behandeld in een blog.